Project Description

Complex de case tip duplex Sector 4, Zona Berceni

Beneficiar : persoana fizica

Locatia complexului : Berceni, Sector 4.

Materiale utilizate : beton, pietris 16/31, balast, nisip pentru sapa si tencuiala, beton concasat pentru drum de acces.

Beton utilizat pentru radier, elevatie, placa, grinzi, centuri, si stalpi : C16/20, C20/25, C25/30.

Pompe de beton utilizate : 24, 34ml.

Cantitate de beton furnizata 520 mc.

Vanzarea si livrarea betonului pentru complexul de case tip duplex Sector 4, zona Berceni s-a efectuat din statia de betoane Berceni.

Lucrarile s-au efectuat prin intermediul reprezentantului zonal la numarul de telefon 0765 255 000.

Toate produsele comercializate de Geo Beton Agregat SRL (beton, balast, nisip, pietris,etc.) sunt insotite de certificate de comformitate de la producator si respecta toate normele tehnologice in vigoare.

Pentru o oferta personalizata la agregate si beton la cifa in zona Berceni ne puteti contacta telefonic la 0765 255 000 sau pe adresa de mail office@beton-sud.ro.

 

Statia de betoane Berceni ofera un raspuns prompt la nevoilor clientilor sai, producand un beton de calitate. Este realizat in conformitate cu prevederile codului de practica CP 012/1-2007

Betonul este livrat si pompat in santierele din zonele limitrofe ale Comunei Berceni .Berceni, Cretesti, Vidra, Dobreni, Colibasi, Gostinari, Valea Dragului, Postavari, Orasti, Padurisu, Frumusani Si Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti-Aparatorii Patriei, Tineretului, Vacaresti, Giurgiului, Progresul, Jilava, Popesti-Leordeni etc;

 

Complex de case tip duplex Sector 4, Zona Berceni