Oferta beton C16/20 Magurele Beton B250

Este clasa cea mai des intalnita in constructiile rezidentiale, dedicata pentru turnari de fundatii, pardoseli, stalpi structurali, grinzi, centuri si placi de separare intre etaje.

Aceasta clasa de beton se poate produce cu agregate cu diametru 0-16 mm si este pompabil. Betonul cu agregate cu diametru 0-31mm ce se toarna direct din cifa.

Oferta C16/20 Magurele Beton B250 din Statia de betoane Bragadiru Dorel Trans

Oferta de pret beton la cifa in Magurele porneste de la 280 lei/mc loco Statie de betoane Bragadiru Dorel Trans

Transportul se taxeaza cu 18lei/km.

Oferta finala se stabileste telefonic.

Pretul serviciilor de pompare este de 500 lei/lucrare sau pe ora. Poate suferi modificari in functie de cantitatea solicitata si de tipul de element turnat. La cantitati mai mari de beton , pompa poate fi gratuita.

Aditivi disponibili din statia de betoane Bragadiru : intarzietor de priza, accelerator de priza si impermeabilizant. Cost suplimentar pentru aditiv – 20lei/mc.

Asiguram livrarea betonului din Statia de betoane Bragadiru in urmatoarele zone :
Ilfov : Magurele, Clinceni, Olteni, Cornetu, Buda. Varteju, Pruni, Dumitrana, Prelungirea Ghencea, Mihailesti Gr;
Bucuresti: Rahova, Ghencea, 13 Septembrie, Sebastian, Dr. Taberei, Petre Ispirescu.
Betonul la cifa se livreaza cu declaratie de conformitate, aviz de insotire a marfii. Exista sigiliu pe fiecare autobetoniera. Acesta se rupe in prezenta beneficiarului betonului.

Oferta de pret la beton pentru elemente de rezistenta B250, C16/20, personalizata in functie de locatia santierului si de cantitatea solicitata. Va rugam sa ne contactati telefonic la numarul  0765 255 000 . Puteti solicita si pe adresa de mail geo.betonagregat@yahoo.com