Vanzare beton C16/20 B250 Domnesti Ilfov

Oferta de pret beton in Domnesti si imprejurimi porneste de la 320 lei/mc cu transport inclus de la Statia de betoane Domnesti.

Oferta poate suferi modificari pentru santierele din Clinceni, Olteni, Buda,Cornetu, Teghes si Ordoreanu etc. sau daca locatia se afla in afara ariei de acoperire mentionate.

Serviciul de pompare se taxeaza cu 500 lei/ turnare pentru cantitati mai mici de 20 mc. Pt cantitati mai mari de 20 mc este inclus in pretul betonului. Pretul exact se stabileste telefonic, in functie de elementul turnat si de timpul solicitat.

Este clasa cea mai des intalnita in constructiile rezidentiale, dedicata pentru turnari de fundatii, pardoseli, stalpi structurali, grinzi, centuri si placi de separare intre etaje.

Aceasta clasa de beton se poate produce cu agregate cu diametru 0-16 mm si este pompabil. Betonul cu agregate cu diametru 0-31mm se toarna direct din cifa.

Oferta de pret beton la cifa in Domnesti si imprejurimi se stabileste telefonic. Pretul difera in functie de distanta si cantitate.

Preturile nu includ TVA.

Vanzare beton C16/20 B250 Domnesti-Ilfov  la cel mai mic pret CORECT.

Prioritatea noastra este sa intelegem si sa indeplinim nevoile si asteptarile clientilor nostri.

Optimizare numar de curse. In functie de cantitatea de beton si capacitatile autobetonierelor disponibile calculam astfel incat transportul sa se efectueze intr-un numar minim de curse.