Beton B150 Bragadiru oferta de pret
Betonul C8/10 este utilizat la turnarea pardoselilor armate sau nearmate. Este folosit la turnarea de sape de egalizare inainte de turnarea fundatiei, fundatii, turnarea caminelor de apa/canal, turnarea aleilor etc. Solicitari de structura la nivel mic.
Oferta de beton C8/10 cu agregat 0/16 (beton pompabil) sau 0/31 (turnat direct din cifa) este de 252 lei/mc, este valabila incepand cu 01.01.2023.
Oferta de pret din statia de beton Bragadiru poate suferi modificari. Se calculeaza in functie de distanta, cantitatea comandata si de eventuale taxe zonale ale Municipiului Bucuresti si Ilfov.
Pretul nu include transportul in santierul dvs si serviciul de pompare.
Transportul in santierul dvs se calculeaza la 18 lei/km.
Pretul serviciului de pompare este in general de 500 lei/lucrare.
Preturile nu includ TVA.

Beton B150 Bragadiru oferta de pret competitiva !

La cerere, se pot adauga aditivi. Se recomanda antrenor de aer (betoane supuse la inghet dezghet repetat). Intarzietor de priza pentru beton turnat pe timp calduros. Accelerator de priza pentru beton turnat pe timp friguros. Impermebilizant pentru beton cu permeabilitate redusa (demisoluri, camine, puturi etc).
Preturile pentru aditivii adaugati variaza intre 15 si 20 lei/mc.
Capacitatea maxima de incarcare este de 10 mc. Marfa este insotita de certificat de conformitate si aviz de insotire a marfii. Exista sigiliu pe fiecare autobetoniera si se va rupe in fata beneficiarului betonului/persoana desemnata pentru receptie.

Asiguram livrarea betonului din Statia de betoane Bragadiru in urmatoarele zone :
Ilfov : Magurele, Clinceni, Olteni, Cornetu, Buda, Varteju, Pruni, Dumitrana, Prelungirea Ghencea, Mihailesti Gr, Jilava, Berceni;
Bucuresti: Rahova,Pucheni, Ghencea, 13 Septembrie, Sebastian, Dr. Taberei, Petre Ispirescu,Plaza.

Telefon comenzi : 0765 255 000