Beton C20/25 Statie Berceni.

Pretul pentru betonul C20/25 (B350) din Statia de betoane Berceni porneste de la 296 lei/mc .Este valabil din 01.01.2023.

Pretul din site este loco statie Berceni. In functie de distanta de la Statia de betoane Berceni pana la locatia santierului dvs, transportul se calculeaza la 18 lei/km.

Punem la dispozitia clientului 3 pompe cu brat de 38,42 si 48 ml. Dispunem de 2 pompe fixe cu o lungime a coloanelor pana la 100 ml. In functie de elementul turnat, serviciile de pompare se taxeaza pe lucrare sau pe ora . Pretul serviciilor: 500 lei/ lucrare sau 300 lei/h.

Preturile afisate nu contin TVA.

Oferta de pret pentru betonul livrat din Statia de betoane Berceni este negociabila in functie de cantitatea solicitata .

Asiguram un flux constant de beton in urmatoarele zone: Berceni, Cretesti, Vidra, Dobreni, Colibasi, Gostinari, Valea Dragului, Postavari, Orasti, Padurisu, Frumusani Si Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti-Aparatorii Patriei, Tineretului, Vacaresti, Giurgiului, Progresul, Jilava, Popesti-Leordeni etc.

Produsele vin insotite de certificate de conformitate si aviz de insotire a marfii. Sigiliul se rupe in fata beneficiarului lucrarii.

Betonul B350 (clasa C20/25) este un produs care se incadreaza in clasa superioara de betoane pentru constructii cu un regim de inaltime ridicat, dar si a drumurilor si podurilor cu circulatie de mare tonaj.

Beton C20/25 Statie Berceni. Produsul rezista foarte bine la variatii mari de temperaturi.

Rezista fara probleme la  variatiile de temperatura, de inghet-dezghet. In situatiile extreme de temperaturi ridicate sau scazute, in Statia de betoane Berceni se pot adauga aditivi , intarzietori de priza sau accelerator de priza si impermeabilizant la un cost suplimentar , in medie 15-20 lei/mc.

Pentru oferta personalizata si programarea unei turnari puteti suna la nr. de telefon 0765 255 000 sau o puteti solicita pe adresa de mail office@beton-sud.ro.

Beton C20/25 Statie Berceni

Beton C20/25 Statie Berceni