Oferta beton B300 in zona Berceni.

Betonul B300 este un beton de clasa medie folosit in proiectele cladirilor cu regim de inaltime ridicat , comerciale si rezidentiale.

Oferta pentru betonul B300 (C18/22.5)  porneste de la 260 lei/mc loco Statie de betoane Berceni. Transportul se taxeaza cu 12 lei/km.  Preturile nu contin TVA .

Oferta de beton B300 Berceni este valabila de la 15.01.2020 iar la 15.01.2021 pot suferi modificari.

Oferta de pret pentru betonul livrat din Statia de betoane Berceni este negociabila, in functie de distanta pana in santierul dvs si de cantitatea comandata. La cantitati mai mari, serviciile de pompare sunt incluse in pretul betonului.

Statia de betoane Berceni ofera un raspuns prompt la nevoile clientilor sai, producand un beton de calitate. Este agrementat tehnic si fabricat cu respectarea normelor tehnologice in vigoare. Betonul se livreaza in santierul cumparatorului cu aviz de insotire a marfii, certificat de conformitate. Sigiliile se desfac in prezenta persoanei desemnate pentru receptie.

Ofertam si livram beton pana la 1000 MC/zi din Statia de betoane Berceni in urmatoarele zone:  Cretesti, Vidra, Dobreni, Colibasi, Gostinari, Valea Dragului, Postavari, Orasti, Padurisu, Frumusani Si Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti-Aparatorii Patriei, Tineretului, Vacaresti, Giurgiului, Progresul, Jilava, Popesti-Leordeni etc.

Oferta beton B300 in zona Berceni este valabila pentru beton pompabil cu agregate 0-16 mm dar si pt beton  turnat direct din cifa cu agregate 0-31mm.

Pentru o oferta detaliata va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0765 255 000.