Beton Concasat pentru drum Bucuresti si Ilfov la pret de producator !

Producem si livram beton concasat in Bucuresti si Ilfov.

Asiguram transport beton concasat cu auto 18 mc, 25 si 28 mc.

Preturile pentru betonul concasat cu transport inclus pornesc de 52 ron/mc.

Oferta de pret afisata este negociabila.

Nu include TVA.

Betonul concasat este produsul rezultat dupa reciclarea molozului rezultat în urma demolărilor sau a renovărilor. Reciclarea betonului are multiple avantaje cum ar fi o reducere în costurile construcției dar și protejarea mediului înconjurător.

Molozul se trece prin concasoare speciale iar materialul rezultat este filtrat pentru a elimina orice materiale nedorite precum fier, sarma etc.  Bucățile mici rămase în urma filtrării se pot utiliza în loc de pietris sau refuz de ciur. Ideal pentru imbunatatirea drumurilor de acces, a platformelor etc.

Betonul concasat este cel mai indicat pentru absorbtia apei din sol.

Preturile afisate pe site sunt preturi informative. Depunem toate eforturile ca preturile afisate pe site sa fie cat mai apropiate de preturile finale de vanzare. Preturile finale de vanzare se vor stabili dupa clarificarea conditiilor de livrare si se vor comunica cumparatorului in cadrul facturii proforme.

Oferta pentru betonul concasat poate suferi modificari in functie de cantitatea comandata, de autobasculanta cu care va fi livrat si de locul de descarcare, eventuale taxe de zona sau de tonaj ale Municipiului Bucuresti si Ilfov.

Geo Beton Agregat Srl produce si comercializeaza produse la preturi competitive si negociabile.